Dastronic logo

CONTACT

CONTACTEER DASTRONIC

 
 
 
 
 

MEER INFO - CONTACTEER DASTRONIC


Wenst u meer informatie? 


Graag geven wij u meer toelichting over wat onze oplossingen voor u kunnen betekenen. Het volstaat om uw naam, email en vraag in te vullen op dit formulier. Wij nemen dan op zeer korte termijn contact met u op. 


Graag komen wij langs om uw huidige situatie en/of plannen met u te bespreken. VOOR ELK MAGAZIJN


In ons klantenbestand zitten zowel KMO's met slechts enkele medewerkers op de vloer als multinationals met heel grote magazijnen. Onze klanten vind je in verschillende sectoren. Hoewel de benadering verschilt in functie van de omvang en complexiteit van de omgeving is elk magazijn gebaat met een efficiënte werking, ongeacht zijn volume.
GRATIS MAGAZIJNSTUDIE

Analyse magazijn 1
Analyse magazijn 2

SPECIAAL AANBOD


Wij begrijpen dat het niet altijd eenvoudig is om een beeld te vormen van wat de integratie van een WMS systeem zoals Optima WMS met zich meebrengt. Dat kan verschillende vragen oproepen:


  • wat verandert er aan de huidige werking?
  • waar zit precies de rendementsverbetering?
  • wat gaat dat kosten?
  • zijn wij niet te klein voor zo een systeem?
  • wat met mijn medewerkers?
  • hoe koppel ik dit met mijn administratie?
  • wat met de nodige hardware?KOSTELOZE ANALYSE


Om u hierbij te helpen kan u bij ons volledig gratis een analyse van uw magazijn en bijhorende werking laten uitvoeren.


Gedurende een halve dag volgt een analyst de huidige processen in uw magazijn: ontvangst, inslag, picking, consolidatie, verzending... Tevens wordt bekeken welk administratief / verkoopssysteem u momenteel gebruikt en hoe dit kan gekoppeld worden aan het magazijnsysteem Optima WMS. Specifieke situaties of knelpunten worden in kaart gebracht.


Van de bevindingen wordt nadien een rapport gemaakt met adviezen en een projectplan hoe een toekomstige werking concreet zou verlopen. Tevens wordt in het document ook een budgetraming opgenomen. 


Geïnteresseerd? Neem contact met ons op via bovenstaande formulier, via email op info@dastronic.be of telefonisch op 016/300 960