Dastronic logo

OVER ONS

DASTRONIC

Meer dan 40 jaar ervaring in interne logistiek, 25 jaar gespecialiseerd in WMS implementatie

Onze aanpak

ONZE AANPAK


Vakkennis en ervaring


Magazijnbeheer en WMS zijn al meer dan 25 jaar onze core-business. Het is en blijft onze passie.


Steeds opnieuw geeft het verbeteren en optimaliseren van de werking op de magazijnvloer ons grote voldoening. 


Hierbij hanteren we een menselijke en erg toegankelijke aanpak. Geen grote woorden maar een eerlijke en heldere benadering. 

Optima WMS is een modern magazijnbeheer-systeem, gebouwd door onze eigen mensen en gebaseerd op hun jaren-lange ervaring met logis-tieke projecten. 


De kennis opgedaan in al die jaren werd zorgvuldig vertaald naar een logisch en schaalbaar geheel. Omdat het ons eigen product is kunnen we het perfect afstellen op uw noden

In onze projecten betrekken we dan ook van bij de start de medewerkers op de vloer. Dat zijn onze 'local heroes'. Hun input in het verhaal is cruciaal. Het spreekt voor zich dat een realisatie meer gedragen is wanneer zij zich betrokken voelen.


Of het nu gaat om een KMO die zijn eerste stappen in magazijnbeheer zet of om een grotere onderneming met doorgedreven optimalisatie, het gaat telkens om medewerkers die naar best vermogen hun dagelijkse taken uitvoeren.


Wij willen hen daarbij ondersteunen. Zodat hun werk en vooral de wijze waarop zo efficiënt mogelijk verloopt en bijdraagt aan het succes van de onderneming. De juiste tools helpen hierbij, maar zijn geen doel op zich. Wat anderen ook beweren.

HET PROCES

Pijl 1
Pijl 3
Proces - Stap 1

STAP 1


Op basis van uw huidige opstellingen, werking en behoeften brengen wij de goederenstromen in kaart en kijken hoe we die qua opstelling en procedures kunnen optimaliseren.

Proces - Stap 3

STAP 3


Vervolgens configureren we het magazijn in een testomgeving en simuleren we grondig de verschillende scenario's. Ook de gegevensuitwisseling wordt hierbij grondig getest.

Pijl 2
Proces - Stap 2

STAP 2


Optima WMS bevat heel wat   standaard functies. Toch kan het zijn dat u specifieke wensen heeft. Deze worden toegevoegd aan de reeds bestaande functionaliteit.

Proces - Stap 4

STAP 4


Tot slot wordt het geheel geïmplementeerd in de live-omgeving. Tijdens die opstart lopen we mee met uw medewerkers om hen bij te staan. Later kan u rekenen op een accurate nazorg


TEAM DASTRONIC
Onze medewerkers zijn ervaren specialisten die zowel kennis hebben van interne logistiek als van moderne IT.


Elke implementatie wordt uitgevoerd door een projectteam. Op die manier wordt uw project ook gedragen door meerdere collega's. 


Bovendien zorgt dit ervoor dat elk voorstel of vraagstuk steeds in groep wordt besproken wat tot sinergie leidt.

ONZE ACCENTEN

Flexibiliteit

Betrokkenheid

Ondersteuning